Gastenboek
  • DJ Jeroen Visser 
    ervaren Allround DJ

Hierna volgt een weergave van de reacties

uit mijn vorige gastenboek (vroegere website)


8 juni 2014 23:46

Annick en Mark Cools-Blavier zegt:

‘‘

Dag Jeroen,

Nogmaals bedankt voor de fantastische muziek op ons trouwfeest van 19 april. Perfecte muziek, aangepast volume en mooie belichting.

Dikke merci voor de speciale mix van onze openingsdans!!

Er kwamen vele positieve reacties voor jou : een TOP dj.

Hopelijk ontmoeten we elkaar nog eens op een volgend feestje.

Vele groeten,

Annick en Mark’’


19 mei 2014 14:24

De Maeseeer Martin zegt:

‘‘

Jeroen draaide op het 60 jaar jubileum van mijn ouders, gewoon fantastisch , bedankt Jeroen indien we nog een feestje doen weten we wel wie er moet draaien, bedankt’’8 maart 2014 07:38

Marijn zegt:

‘‘

Beide zelf bezig zijnde met muziek, en met de vereisten voor ons trouwfeest erg hoog gelegd, is het niet makkelijk voor een DJ om de verwachtingen te overtreffen. En toch: Jeroen heeft dat voluit gedaan!

Vanuit enerzijds een overzicht van onze voorkeurplaten, maar daarnaast een carte blanche, heeft hij er voor iedereen - niet alleen onszelf- een geweldig feest van gemaakt. Jong en oud, er stond steeds meer volk op de dansvloer dan er nog aan de toog of tafel plakte!

De muziek klonk erg goed, stond luid genoeg maar toch kon er nog vlot gepraat worden zonder je schor te moeten schreeuwen.

Iemand merkte nadien nog op dat ook de keuze van de spots voor een hele mooie, onaardse gloed zorgde die alles, en vooral de foto's, het tintje David Lynch gaven waar we onbewust naar op zoek waren.

Kortom: Jeroen is een gepassioneerd professional, een klasse-DJ bij wie je feest compleet in goede handen is!’’19 februari 2014 22:11

Jens De Temmerman zegt:

‘‘

Nogmaals bedankt voor de perfecte 18e verjaardag !

We kunnen met een zeer goed gevoel terug kijken en iedereen

was tevreden. De dj maakt tenslotte het feest en die van mij

was zeker en vast geslaagd !!

Groeten, Jens’’17 januari 2014 11:04

Lindsay Matthijs zegt:

‘‘

Beste Jeroen,

Wij willen je nogmaals bedanken voor het leuke verrassingsfeest voor ons pa zijn 60e verjaardag. Het dansfeest was meer dan geslaagd (volle dansvloer en goede ambiance). De sfeer was uitstekend! Voor het volgende feest weten we jou te vinden …’’13 november 2013 20:30

Jo Stalpaert zegt:

‘‘

Hey Jeroen,

Vorige zondag perfect 40-jarig feestje gehad!!

Zowel de organisatoren: Christoph, Bruno en ikzelf als de genodigden vonden het 'zalig'. Zoals een goeie oude 'Kampioenen fuif'. En da wil serieus wa zeggen in onze vriendenkring.

Bedankt. Jo & Co’’23 september 2013 00:15

Xavier Rondas zegt:

‘‘

We hadden vooraf onze keuze doorgegeven en daar werd heel goed rekening mee gehouden. Meer zelfs, de DJ heeft bijna 75% van de gevraagde liedjes gedraaid! Super om nog eens een DJ te vinden die niet speelt wat hij zelf graag hoort maar wel datgene wat de mensen vragen. Bedankt voor de prachtige avond!’’15 augustus 2013 13:27

Michaël zegt:

‘‘

Zeer goede set deze nacht in witte hoeve. Leuk om nog eens classics à la Flanger terug te horen. Even terug naar de heimat van 10 jaar geleden als resident ;-)

Grts.’’7 juni 2013 08:53

Tom en Evi zegt:

‘‘

Hey Jeroen,

We willen jou via deze weg nogmaals bedanken voor het onvergetelijke trouwfeest dat je mede mogelijk hebt gemaakt. Je hebt perfect gedaan wat we gevraagd hadden zodat er voor ieder wat wils was die avond.

Dit weten we zeker, want ook de genodigden hebben ons een aantal keer aangesproken over de top DJ prestatie die je geleverd hebt.

Nogmaals bedankt en hopelijk tot een volgende keer.

Groetjes,

Tom & Evi’’1 april 2013 20:20

Myra en Frank zegt:

‘‘

Hey Jeroen,

We hebbend je al een aantal maal als dj op een feest of fuif meegemaakt en het moet gezegd : keer na keer verbaas je ons met uw uitgebreide kennis van diverse muziekgenre's en de ongeëvenaarde wijze waarop je die genre's weet te combineren.

We hebben dan ook geen seconde getwijfeld om voor jou te kiezen om nu al voor de derde keer een feest voor onze familie te draaien. En ja, ook deze keer was het weer perfect. Dat heb je waarschijnlijk zelf kunnen vaststellen aan de hoeveelheid kaartjes die je hebt moeten uitdelen...

Velen voelen zich geroepen als dj, weinigen kunnen het, en geloof me, jij KAN het !’’2 september 2012 19:18

Tamara Jan Anthony Jeffrey zegt:

‘‘

Dag Jeroen,

Dankzij jou hebben wij DE FOUTE PARTY van ons leven beleefd! Je muziek was fantastich, van begin tot einde volle dansvloer zegt genoeg. Je bent een geweldige DJ om mee samen te werken, niets is jou teveel gevraagd, echt top! We hebben de hele avond (nacht) niets dan complimentjes over jou gehoord.

Nogmaals van harte bedankt,

De foute 4 xxx’’27 augustus 2012 17:53

Wendy & David zegt:

‘‘

Hey Jeroen,

Ons trouwfeest was fantastisch!

Zowel jong als oud hebben zich goed kunnen laten gaan op de muziek.

Bedankt voor de ambiance en goede muziek.

Je bent een echte aanrader!

Groetjes

Wendy & David’’8 mei 2012 20:24

Kenny & Ellen zegt:

‘‘

Super lentefeestje, mede mogelijk gemaakt dankzij u, Grtz en tot volgend jaar.’’

4 mei 2012 07:39

Evelien en Frederik zegt:

‘‘

Hey Jeroen. Onze trouwfuif was werkelijk FANTASTISCH !!!

Aan onze muzikale wensen werd perfect tegemoet gekomen en dat verdient een pluim...

Dank voor de sublieme muziek, de perfecte mixen en niet te vergeten de aangename babbels voorafgaand aan ons feest.

Groetjes,

E&F’’16 december 2011 07:48

Johan De Bakker zegt:

‘‘

Dag Jeroen,

We hebben tot in de vroege uurtjes ... genoten van uw muziek tijdens mijn verjaardagsfeest. Overigens niets dan lof van alle aanwezigen. We kijken alvast uit naar de volgende gelegenheid inapril!’’